Romana
Italiano

Sună acum la:

0742 221 760

Trimite e-mail la:

sales@empressa.ro

LEMN STRATIFICAT - ALUMINIU

 LEMN STRATIFICAT

Lemn Stratificat Placat cu Aluminiu Empressa
Lemn Placat Aluminiu Empressa
Lemn Stratificat Empressa
Lemn Stratificat Rotund Empressa

Lemnul este natural. De la începutul timpului am considerat ca lemnul este superior tuturor materialelor de constructii. Căldură sa, atmosfera nobila și frumusețea ne însoțeaște în toate domeniile vieții noastre.

 

Cu un aluminiu rezistent la intemperii care acoperă exteriorul, vă puteți bucura de naturalețea lemnului, fără a fi nevoie de întreținere periodică. Aluminiul este un scut naturală împotriva elementelor; cu care am ajuns sa stabilim un punct de reper in constructii fereastră.

Eficiență energetică la cel mai înalt nivel. Folosind lemn stratificat valorile termice sunt îmbunătățite cu 46% față de ferestrele standard. Acest lucru este posibil cu un miez impermeabil și izolator, geam termoizolant triplu umplut cu argon sau krypton, baghete distanțier "warm-edge", două sticle cu tratament low-e și o grosime totală a geamului termoizolant de 48mm.

 

*coeficientul de transfer termoc al ferestrei poate ajunge la  valori minime. ex. Uw = 0.7 W/m2k

ATENȚIE! Pentru informații suplimentare și oferte de preț vă invităm să trimiteți un email la adresa sales@empressa.ro sau să contactați unul dintre consultanții noștri prin pagina de CONTACT

 

Empressa - experți în tâmplărie Iași, Str. Străpundere Silvestru, nr 7 Copyright - Empressa - experți în tâmplărie